ELLERY BEACH HOUSE

Skaparna av populära Steam Hotel i Västerås och Hotel Pigalle i Göteborg, har nyligen öppnat deras senaste satsning: Ellery Beach House. Hotellet ligger beläget längst ut på Elfviks udde på Lidingö i Stockholm. Hotellet är en “beach resort”, med egen brygga, pooler, restaurang, spaavdelning och närhet till naturen, hav och strand. Hotellet präglas genomgående av cool inredning, design, konst och en känsla av lyx.

Hotellet skriver själva följande: ”Stockholms första Beach Club med inomhus- och utomhuspooler, eldrelax, bastubrygga och solsängar. Det är musiken, drinkarna, maten och aktiviteterna runtomkring som för tankarna till Palm Springs”.

Ellery Beach House slog upp portarna i september 2020, och Holmquistsign har tagit fram skyltarna till hotellet. Skyltarna, bestående av en LED-skylt, rumsnummerskyltar, hänvisningsskyltar, takhängda skyltar, utskurna mässingsbokstäver, fasadskyltar i mässing och en mässingstablå med hissknappar. Mässingsskyltarna passar in perfekt med övrig inredning, och bildar ett perfekt uttryck.

Resultatet följer här nedan!

Mässingsskyltar för ditt företag

Mässing är ett lika klassiskt som populärt material som är högt eftertraktad för sitt guldliknande utseende. Materialet har under de senaste åren blivit allt vanligare i skylt- och inredningssammanhang.

Mässing innehar näst intill oändlig potential där mässingsskyltar kan göras i otaliga former och storlekar – men vanligast (och enligt oss även snyggast) är gravyr på mässingsskyltar. Det är få skyltar som kan mäta sig med det eleganta och lyxiga utseendet av en graverad mässingsskylt.

En klassisk mässingsskylt är blankpolerad och putsas vartefter ditt behov som kund när den väl är monterad. I England sätter man en ära i att ha sin graverade namnskylt i mässing nyputsad. Vi kan tillverka mässingsskyltar i de flesta former och storlekar. Mässing graveras fördelaktigt med svart färg vilket innebär en väldigt snygg kontrast. Vi kan även oxidera mässingen vilket gör att den ser lite mer medfaren ut.

Oavsett om man letar efter glansen som återfinns hos en blankpolerad mässingsskylt eller en äldre finish som porträtteras av en oxideras yta, symboliserar mässingsskyltar tillverkade hos Holmquistsign tydlighet, integritet och kvalitet.

Skills

Posted on

November 1, 2020