Till baren på övervåningen på hotellet Grand Central by Scandic, som ligger på Vasagatan i Stockholm, tillverkade Holmquistsign en ljusskylt som sitter bakom bardisken.

En annan ljusskylt till samma hotell hittar ni här.

Vi har tidigare tillverkat hotellets övriga skyltar, som till exempel wayfinding, konst, rumsnummerskyltar och övriga hotellskyltar, men fick den här gången i uppdrag att ta fram en ljusskylt med tydlig koppling till barens övriga tema. Grand Central är ett av Scandics signaturhotell, inspirerade av New York, och med en tydlig musikprofil.

Så om ni har vägarna förbi, rekommenderar vi er att slå två flugor i en smäll: Besöka den snygga baren för att samtidigt spana in den fina ljusskylten.

Är ni ute efter ljusskyltar till butiker, kontor eller gallerior i Stockholm eller runtom Sverige? Då kan Holmquistsign hjälpa er.

 

Ljusskyltar

Ett talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: Syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet, och visar upp sig i världen.

Det spelar ingen roll vilket mål eller målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och fånga andras uppmärksamhet. Oavsett vilken skylt du är intresserad, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Holmquistsign arbetar med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar.

Fasadskylt

Vi besitter stor kunskap gällande när ett företag är i behov av exempelvis en fasadskylt och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Har du frågor om dessa skyltar, priser för skyltar eller är du intresserad av att beställa skyltar i Stockholm? Hör av dig till sales@holmquistsign.se

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss. Vi tillverkar fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar, kontorsskyltar, hotellskyltar och mycket mer. Inget projekt är för stort eller svårt för oss.

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Fredag 07.30-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | Arena Sergel | Malmskillnadsgatan 36 | 111 57  STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2021 Holmquistsign All Rights Reserved.