På den gamla bankadressen Grev Turegatan 30 ligger det i dag totalrenoverade GT30, som är en kontorsklubb för entreprenörer och småföretag – såsom Holmquistsign, vars säljteam sitter här. Under två år genomgick byggnaden en renovering till det moderna kontorskomplex det nuförtiden är, ritat av arkitektbyrån Koncept Stockholm.

Dörrarna slogs upp i mars 2017 och här finns caféet The Bakery, gym och omklädningsrum, restaurangen Penny & Bill från Luxgruppen, en podcaststudio, eventlokaler för upp till 200 personer, mötesrum, cykelgarage med verkstad och mycket annat.

Inomhusskyltar

Holmquistsign har förstås tillverkat skyltarna, bland annat all wayfinding, fasadskyltar och en stor glasskylt som sitter i entrén till GT30.

Inomhusskyltar och fasadskyltar är en blandning av 3D-utskuren aluminium – som har vitlackerats – och printade korkskyltar.

Dessa inomhusskyltar i Stockholm är unikt framtagna för GT30 – liksom samtliga av våra uppdrag är skräddarsydda utifrån kundernas behov och önskemål.

Ett betydelsefullt talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: Syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet och tar plats i världen.

Det spelar ingen roll vilket mål eller målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och fånga kundernas uppmärksamhet. Oavsett vilken skylt du är intresserad av, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Holmquistsign arbetar med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar.

Kontorsskyltar

Vi har kunskap i när ett företag är i behov av kontorsskyltar och hur dessa bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka skyltar som fungerar bäst på vilka ytor och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Har du frågor om dessa skyltar, priser för skyltar eller är du intresserad av att beställa skyltar i Stockholm? Hör av dig till sales@holmquistsign.se

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss. Vi tillverkar glasskyltar, fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar, kontorsskyltar och mycket mer.

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Torsdag 07.00-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2020 Holmquistsign All Rights Reserved.