Hotel Frantz är ett nyöppnat (och nyrenoverat) boutiquehotell på Södermalm i Stockholm, närmare bestämt beläget precis vid Slussen.

Hotellet, som är familjeägt, ligger i en byggnad som är från år 1647 – så man kan ju säga att hotellets lokaler bär på en hel del historia. Namnet är hämtat från skräddarmästare Frantz Bock – mannen som såg till att byggnaden restes.

Förutom att erbjuda en rad olika rum, i diverse storlekar och med personliga detaljer, finns det restaurang och bar på hotell Frantz. Holmquistsign är superstolta över att vi har fått skapa och producera skyltarna till detta charmiga – och väldigt snygga – hotell. Nedan presenteras bland annat rumsskyltar, hänvisningsskyltar, nyckelhållare, “städskyltar”, en ljusskylt och menyhållare. Resultatet blev riktigt bra!

 

Hotellskyltar

Ett talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: Syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet. Det spelar ingen roll vilket mål eller målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och ta plats. Oavsett vilken skylt du är intresserad av, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Holmquistsign arbetar med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar.

Vi har kunskap i när ett företag är i behov av en fasadskylt och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Har du frågor om dessa skyltar, priser för skyltar eller är du intresserad av att beställa skyltar i Stockholm? Hör av dig till sales@holmquistsign.se

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss. Vi tillverkar fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar, kontorsskyltar och mycket mer.

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Torsdag 07.00-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2020 Holmquistsign All Rights Reserved.