Bergens Hotel Norge öppnade för första gången 1885. Sedan dess har det blivit ikoniskt och ett av Bergens mest berömda hotell. Det ligger mitt i staden och gäster samt besökare har nära till allt som Bergen har att erbjuda.

Den 29 juni 2018 skedde en nyöppning av hotellet efter en totalrenovering. Hotel Norge, som är en del av Scandic, är nu en modern och levande mötesplats där invånare och internationella gäster i Bergens kan mötas på en helt unik plats.

Inför nyöppningen fick Holmquistsign i uppdrag att tillverka hotellets nya skyltar: nämligen mässingsskyltar. Bilderna är tagna när hotellet ännu inte är färdigt (samt med en mobilkamera) – men ger ändå en känsla av platsen.

Mässingsskyltar

Hotel Norge kommer att ha 415 nya och eleganta hotellrum med nordisk design och fönster som sträcker sig från golv till tak. På hotellet finns 14  juniorsviter, 2 mastersviter och 1 presidentsvit som är 60 kvm stor. Samtliga sviter har terrass och erbjuder en fantastisk utsikt över Bergen.

Hotell Norge fortsätter i och med nyrenoveringen att hålla hög kvalitet och standard, och erbjuder gästerna modern och vacker design. På hotellet finns även tre våningar med barer och restauranger.

Holmquistsigns skyltar är gjorda i mässing, och kommer antingen som hela skyltar eller utskurna bokstäver.

 

    

Hotellskyltar

Ett talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: Syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet. Det spelar ingen roll vilket mål eller målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och ta plats. Oavsett vilken skylt du är intresserad, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Holmquistsign arbetar med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar.

Vi har kunskap i när ett företag är i behov av en fasadskylt och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Har du frågor om dessa skyltar, priser för skyltar eller är du intresserad av att beställa skyltar i Stockholm? Hör av dig till sales@holmquistsign.se

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss. Vi tillverkar fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar, kontorsskyltar och mycket mer.

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Fredag 07.30-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | Arena Sergel | Malmskillnadsgatan 36 | 111 57  STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2021 Holmquistsign All Rights Reserved.