Ljusskyltar är mer populära än någonsin och företag och organisationer fortsätter att välja ljusskyltar för att annonsera, informera och synas ett sätt som sticker ut. En av de stora fördelarna med LED-skyltar är deras ljusstyrka, vilket gör att de kan användas utomhus, och bistår med information oavsett timme på dygnet. Det är en klar fördel med ljusskyltar: De fungerar väldigt väl i alla miljöer, och kan exempelvis ses även i direkt motljus.

Ljusskyltar har länge använts av olika företag inom en rad branscher för att locka kunder samt visa upp sitt eget varumärke. Du kan erbjuda de bästa tjänsterna i världen, men om du inte vet hur man annonserar effektivt kommer du oundvikligen att halka efter dina konkurrenter. Ljusskyltar i Stockholm kommer att stärka och synliggöra varumärket.

Ljusskyltar, med LED-belysning, är ett av de enklaste sätten att visa var man finns, och för att sända ut sitt budskap. Ljusskyltar som fasadskyltar har dessutom visat sig öka butikers synlighet med 900% – och vilket företag säger nej till det?

Låt oss hjälpa er med ljusskyltar

Holmquistsign tillverkar ljusskyltar med fristående bokstäver, samt ljuslådor i små och stora storlekar – eller lyssnar såklart till idéer som kunden har. Låt oss hjälpa er att synas på bästa sätt! Har du frågor om priser för ljusskyltar – tveka inte att kontakta oss.

Ljusskyltar är mycket vanligt till fasadskyltning, butiker och köpcenter, men blir därutöver ett allt vanligare inredningselement. Ljusstyrkan går att variera, varmt eller kallt ljus, liksom färgerna.

Läs mer om ljusskyltar här!