Kulturhuset Stadsteatern – Del 1

, ,

Kulturhuset ligger vid sidan av Sergels torg i Stockholm, och invigdes 1974. Det har ett synnerligen högt kulturhistoriskt värde – och det innebär att det inte får förvanskas. Sedan 2013 drivs det under namnet Kulturhuset Stadsteatern. Här huserar Stockholms stadsteater, gallerier, ett ungdomscafé, ett bibliotek, ett nytt besökscenter samt flera restauranger och caféer.

Under 2019 påbörjades en stor renovering av Kulturhuset Stadsteatern – och ett och halvt år senare är denna nu slutförd. Arkitekten bakom Kulturhuset, Peter Celsing, hade visionen ”Ett Stockholmarnas vardagsrum”. De orden lever platsen upp till än mer i dag – detta är ett hus som ska vara öppet och tillgängligt för alla.

Holmquistsign har tagit fram de nya skyltarna till Kulturhuset Stadsteatern, och vi är superstolta över resultatet. Bland de skyltar som tillverkats finns: Bildskärmar i oxiderad mässing, ljusskyltar i LED på svartlackerade ramar, utskurna bokstäver i oxiderad mässing, printade takskyltar i oxiderad mässing och folie på glaspartier. 

Stockholm stad skriver själva följande: En ny invändig skyltning skapar ett enhetligt och mer harmoniskt intryck, samtidigt som den också underlättar för besökare att hitta i huset”. Skyltningen går hand i hand med resten av renoveringen, och skapar ett otroligt snyggt uttryck. 

   

 

 

       

 

 

Ljusskyltar i Stockholm

Ljusskyltar är mer populära än någonsin och företag och organisationer fortsätter att välja ljusskyltar för att annonsera, informera och synas ett sätt som sticker ut. En av de stora fördelarna med LED-skyltar är deras ljusstyrka, vilket gör att de kan användas utomhus, och bistår med information oavsett timme på dygnet. Det är en klar fördel med ljusskyltar: De fungerar väldigt väl i alla miljöer, och kan exempelvis ses även i direkt motljus.

Ljusskyltar har länge använts av olika företag inom en rad branscher för att locka kunder samt visa upp sitt eget varumärke. Du kan erbjuda de bästa tjänsterna i världen, men om du inte vet hur man annonserar effektivt kommer du oundvikligen att halka efter dina konkurrenter. Ljusskyltar i Stockholm kommer att stärka och synliggöra varumärket.

Kontakta oss så kan vi hjälpa er att ta fram rätt ljusskyltar för er fastighet eller butik!

Skills

Posted on

October 20, 2020