Den skotska klädbutiken Lyle & Scott öppnade nyligen en butik i Westfield Mall of Scandinavia – och Holmquistsign hade den stora äran att tillverka LED-skyltarna samt de utskurna bokstäverna i stål. Vi stod även för montaget av skyltarna.

För att se fler av våra skyltar i Mall of Scandinavia, klicka här.

 

Ljusskyltar

Ljusskyltar är ett mycket populärt skyltval nuförtiden – då det sticker ut, är snyggt samt fångar kundernas uppmärksamhet.

Det finns många olika varianter av ljusskyltar, vare sig det gäller vilken typ av front man vill använda, formen på ljusskylten och vilken färg som uppskattas.

De flesta ljusskyltar presenteras antingen med hjälp av en ljuslåda eller med fristående bokstäver. Variationen av dessa skyltar är många och de kan även monteras på många olika sätt – vilket således innebär att varje skyltlösning blir helt unik.

Holmquistsign kan hjälpa er att hitta en helhetslösning för ljusskyltar, utformad utifrån era önskemål.

Skyltar i Stockholm

Oavsett vilken skylt du är intresserad av, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, inomhusskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Holmquistsign arbetar med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar.

Vi har kunskap i när ett företag är i behov av en fasadskylt och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Har du frågor om dessa skyltar, priser för skyltar eller är du intresserad av att beställa skyltar i Stockholm? Hör av dig till sales@holmquistsign.se

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss. Vi tillverkar fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar, kontorsskyltar och mycket mer.

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Torsdag 07.00-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2020 Holmquistsign All Rights Reserved.