NÄSBY SLOTTSPARK

20 minuter norr om Stockholm finns Näsby Slottspark – där en lång allé leder besökaren fram till ett slott med gröna omgivningar, en stor äppelträdgård och havet som ligger alldeles intill. Näsby Slott ligger vid viken i fjärden Stora Värtan, och här växer just i detta nu Näsby Slottspark fram. I området finns butiker, förskolor, båtklubbar, idrottshall och en bollplan.

Precis intill slottet byggs 350 moderna bostäder i parhus och lägenheter, och till dessa har Holmquistsign tagit fram fasadsiffror, porttavlor och tidningshållare.

Sedan tidigare har Holmquistsign tillverkat wayfinding i form av hänvisningsskyltar till slottsparken, vars utförande går hand i hand med omgivningen.

 


Fasadskyltar för ditt företag i Stockholm

Fasadskyltning innebär, precis som namnet antyder, skyltning på en vägg utomhus. Syftet med att sätta upp en fasadskylt är att ge butiken eller företaget maximal synbarhet och informera omgivningen om att de finns i byggnaden.

Vi utför alla möjliga uppdrag när det kommer till fasadskyltar, från eleganta specialskyltar till LED-belysta akrylskyltar och mycket mer, allt för att kunna bistå med just en sådan fasadskylt företag vill ha och behöver.

Med fasadskyltar blir det lättare att upptäcka ditt företag

Vi är väl medvetna om hur viktigt det är med rätt skyltning. Rent praktiskt är det skyltens uppdrag att vägleda kunder och gäster till er. Den talar tydligt om vart ni finns och skylten kommunicerar även en hel del mellan raderna.

Våra fasadskyltar kan varieras i hög grad. Vi tillverkar både mindre och diskreta skyltar samt enorma skyltar där varje enskild bokstav är en egen skylt.

Frågor om fasadskyltar? Kontakta oss!

 

 

 

Skills

,

Posted on

March 2, 2021