Östermalms saluhall invigdes 1888 och har således kunnat erbjuda stockholmarna delikatesser och nya smaker i över 130 års tid.

Stockholms stad, som köpte Östermalms saluhall 1914, har de senaste fyra åren renoverat och på olika sätt utvecklat saluhallen. Nuförtiden är det än mer enkelt att hävda att det är en av världens främsta platser för nya matupplevelser och inköp av de allra finaste av råvaror. 

Fyra år av renovering ledde slutligen till en nyöppning av saluhallen, den 5 mars 2020. Den vackra tegelbyggnaden innehåller numera en handelsplats som är än mer levande, mer hållbar och miljövänlig – och med restauranger som är öppna även kvällstid.

Holmquistsign har producerat samt monterat Östermalms saluhalls nya skyltar – och är otroligt stolta över att vi fått vara med på denna resa.

Här nedan ser du ett antal av de skyltar vi gjort till den nya saluhallen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mässingsskylt

Ett talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: Syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet. Det spelar ingen roll vilket mål eller målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och ta plats. Oavsett vilken skylt du är intresserad, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Tycker du också att dessa skyltar i mäsing är otroligt snygga? Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år – och vi kan hjälpa dig att hitta en optimal lösning. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Holmquistsign arbetar med material såsom koppar, mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar.

Fasadskylt

Vi har kunskap i när ett företag är i behov av en fasadskylt och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på fasaden, vilka fasadskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Är ni ute efter inomhusskyltar, fasadskyltar, akrylskyltar, kopparskyltar, kontorsskyltar, eller skyltar till hotell eller gallerior i Stockholm eller runt om Sverige? Då kan Holmquistsign hjälpa er. Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss, utan hör av dig till: sales@holmquistsign.se

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss – ingen fråga är för stor eller komplicerad. Vi tillverkar fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar, kontorsskyltar och mycket mer.

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Fredag 07.30-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2020 Holmquistsign All Rights Reserved.