RELEASE CO GALLERIAN

Holmquistsign har tidigare gjort skyltar till Release CO:s butik på Humlegårdsgatan, men har nu även tagit fram ljusskyltar och flaggskyltar till den nya butiken i Gallerian, Stockholm. Release CO ör en modern hälsoklinik specialiserad på intravenös och intramuskulär vitaminterapi. Release CO har även öppnat upp en butik på Tulegatan i Stockholm, och kommer snart att öppna sina första butiker i Norge och Danmark.

Ljusskyltarna och flaggskylten till butiken i Gallerian går hand i hand med butikens övriga design och bildar en riktigt snygg helhet.

Butiksskyltar – ett utmärkt sätt att fånga dina kunders uppmärksamhet

En butiksskylt är på många sätt en presentation. Skylten talar om vad det är för företag man kan förvänta sig att möta. Stor, snygg och välvårdad butiksskyltning kommunicerar professionalism och det är ett framgångsrikt företag, samtidigt som de talar om att det är en stor och rymlig butik. En mindre skylt skulle passa bättre för en mindre butik eller kanske administrationsdelen av företaget, exempelvis på kontoret som inte erbjuder de vanliga produkterna utan sköter kring arbetet.

Ljusskyltar i Stockholm för ditt företag

Ljusskyltar är ett effektivt sätt för företag och organisationer att annonsera, informera och synas. Nuförtiden används främst LED-teknik för att lysa upp skyltarna. En av de stora fördelarna med ljusskyltar skapade med LED är deras ljusstyrka. Tack vare LED-tekniken kan de användas utomhus och bistå med information oavsett timme på dygnet. Ljusskyltar med LED fungerar bra i alla miljöer och kan exempelvis ses även i direkt motljus.

Intresserad av butiksskyltar eller ljusskyltar? Kontakta sales@holmquistsign.se redan i dag!

Skills

,

Posted on

September 8, 2021