Solna United, som nyligen slagit upp portarna i Arenastaden alldeles intill Solna station, erbjuder unika kontorsplatser i en byggnad som förser hyresgäster med ett café, restaurang och stora gemensamma ytor, med flera meter högt i tak. Det är arkitektbyrån Tengbom som ligger bakom slutresultatet.

Grundidén med Solna United är att business och gemenskap fritt ska kunna växa fram, och att byggnaden ska bidra med inspiration och motivation. Det är en plats som ska underlätta för möten – vare sig det gäller i lobbyn, i bokningsbara pods eller konferensrum.

Inomhusskyltar

Till Solna United har Holmquistsign tillverkat en rad olika skyltar och skyltlösningar. Vi har dessutom folierat stora glaspartier runt om i byggnaden, med diverse kontrastmarkeringar. Vad gäller inomhusskyltar till kontorsbyggnaden har vi bland annat tagit fram utskurna bokstäver och siffror i mässing, printade glas- och mässingsskyltar och lackerade aluminiumskyltar, som har printats.

Entréskylten, som är en LED-skylt, består av utskuren opal som placerats i mässingsramar. Skylten lyser enbart kvällstid.

      

   

  

   

Skanska som ligger bakom Solna United, har sett till att det rör sig om en i allra högsta grad modern byggnad: Här finns ett cykelgarage och omklädningsrum för att underlätta för de som pendlar med cykel, och byggnaden är dessutom klimatambitiös genom solcellsenergi och miljöcertifieringar.

Skyltar i Stockholm

Ett betydelsefullt talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: Syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet och tar plats i världen. Behöver du skyltar i Stockholm? Vi löser det.

Det spelar ingen roll vilket mål eller målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och fånga kundernas uppmärksamhet. Oavsett vilken skylt du är intresserad av, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Holmquistsign arbetar med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar.

Kontorsskyltar

Vi har kunskap i när ett företag är i behov av kontorsskyltar och hur dessa bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka skyltar som fungerar bäst på vilka ytor och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Har du frågor om dessa skyltar, priser för skyltar eller är du intresserad av att beställa skyltar i Stockholm? Hör av dig till sales@holmquistsign.se

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss. Vi tillverkar glasskyltar, fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar, kontorsskyltar och mycket mer.

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | ​Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Fredag 07.30-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | Arena Sergel | Malmskillnadsgatan 36 | 111 57  STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2021 Holmquistsign All Rights Reserved.