48 meter över havet på Brunkebergstorg i Stockholm finns Tak – två våningar av restauranger och barer som delar på
1 000 kvadratmeter. Tak har ritats och inretts av den prisbelönta arkitekten Gert Wingårdh.

Resultatet är en nordisk miljö med eleganta och japanska inslag i arkitektur, inredning och känsla, och det hela fulländas av den spektakulära utsikten över Stockholm.

Mässingskyltar

Holmquistsign fick den stora äran att tillverka skyltarna, som ska gå hand i hand med den övriga miljön, vilket vi givetvis gjorde med glädje.

Tak är dessutom en del av Urban Escape Stockholm, där även Nordic Choice-hotellen At Six och Hobo ingår – vars hotellskyltar Holmquistsign har tillverkat.

Skyltarna till At Six kommer i ett antal olika material och visuella uttryck, och mässingsskyltarna består av utskuren mässing, svartlackerat rostfritt stål och svartlackerad akryl.

Ett talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: Syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet.

Det spelar ingen roll vilket mål eller målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och ta plats. Oavsett vilken skylt du är intresserad, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Holmquistsign arbetar med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar.

Inomhusskyltar

Vi har kunskap om vilka typer av inomhusskyltar som passar bäst för våra kunder, och hur dessa bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Är ni ute efter inomhusskyltar, fasadskyltar, akrylskyltar, kontorsskyltar, eller skyltar till hotell eller gallerior i Stockholm eller runt om Sverige? Då kan Holmquistsign hjälpa er. Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss, utan hör av dig till: sales@holmquistsign.se

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss – ingen fråga är för stor eller komplicerad. Vi tillverkar fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar, kontorsskyltar och mycket mer.

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Torsdag 07.00-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2020 Holmquistsign All Rights Reserved.