AC by Marriott

Poolskylt, blankpolerat rostfritt stål

Om projektet

I Ulriksdal i Solna ligger nuförtiden AC by Marriott – ett modernt hotell med omedelbar närhet till Friends Arena, Mall of Scandinavia och Arenastaden. Hotellet, som öppnade i början av april 2020, erbjuder 223 hotellrum, varav flera sviter,  moderna miljöer för konferenser och möten samt en otrolig spaavdelning – för att inte glömma det spatiösa gymmet. AC tillhandahåller även en restaurang samt bar.

I spa:et, som har en pool, bubbelpool och flera olika typer av bastus, finns även möjligheten att få olika behandlingar.

Restaurangen som finns på AC by Marriott, heter Picpoc, och erbjuder en blandning av det svenska och spanska köket.

Holmquistsign har tillverkat skyltarna till hotellet, som består av en salig blandning av printade och taktila skyltar i aluminium och laminat, samt blankpolerade skyltar i rostfritt stål, som graverats och färgfyllts. Resultatet följer här nedan!

Hänvisningsskylt, blankpolerat rostfritt stål

Mer information

Hotellskyltar

Ett talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: Syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet. Det spelar ingen roll vilket mål eller målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och ta plats. Oavsett vilken skylt du är intresserad, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar. När det gäller just hotellskyltar, är vi Nordens största leverantör av just detta – och är inte rädda för att kalla oss proffs.

Holmquistsign arbetar med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar.

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.