Axfood – Huvudkontor

Om projektet

Vi vann en upphandling för skyltar till Axfoods nya huvudkontor och idén kring dessa skyltar och tavlor togs fram tillsammans med Ahlsén Åberg Arkitektkontor.

Skyltarna för rum och konferensrum tillverkades i plexiglas och aluminium. Entréskyltarna består av polerad mässing och har kompletterats med LED-belysta skyltar i akryl. I entréns trapphus sitter tavlor med bilder av Axfoods varumärken och deras övriga verksamhet. Publika ytor och mötesrum har tapetserats med motiv vilka präglar Axfood visar företagets kärnvärden.

Mer information.

Vi är experter på skyltar

På HolmquistSign har vi tillverkat skyltar sedan 1930-talet och står för vår egen produktion av skyltar för att hjälpa företag och organisationer att nå fram till sin målgrupp.

I vår egen fabrik i Stockholm har vi full kontroll över hela tillverkningsprocessen vilket ger oss möjligheten att anpassa konstruktion och design snabbt och enkelt vid behov och önskemål.

Kontakta Holmquistsign så skräddarsyr vi en passande lösning för just ditt företag eller verksamhet – sales@holmquistsign.se.

Nästa projekt

Vi vet hur vi ska få det att hända! Låt oss prata om ditt projekt.