Bank Hotel

Om projektet

I augusti 2018 slog boutiquehotellet Bank Hotel upp portarna i Stockholms innerstad. Fyra års arbete hade lett fram till ett storslaget slutresultat i det gamla bankpalatset på Arsenalgatan. Som besökare eller boende på Bank Hotel har man nära till vattnet och en magisk utsikt, de bästa shoppingstråken och Stockholms pulserande nattliv. Byggnaden, som stått tom de senaste åren, har genomgått en otrolig renovering och i dag möts gästerna av ett högklassigt hotell, med en inbjudande och levande atmosfär. Bakom Bank Hotel ligger Stureplansgruppen.

I flera av hotellrummen finns tavlor från svenska stjärnskott via Young Art, och i hotellets lobby finns verk ur advokatfirman Vinges samling. I bankvalvet i källaren finns galleriet CFHILL Art Space, som presenterar kvalitetsutställningar och konstnärer. Men viktigast av allt – runtom hotellet finns alla de skyltar som Holmquistsign har tillverkat till det nya boutiquehotellet: Ljusskyltar, hänvisningsskyltar, dekor, rumsnummerskyltar, fasadskyltar och folierade glaspartier.

Mer information

Hotellskyltar

Ett talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: Syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet. Det spelar ingen roll vilket mål eller målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och ta plats. Oavsett vilken skylt du är intresserad, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Holmquistsign är experter på skyltar och har arbetat med detta sedan 1937. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar. När det gäller just hotellskyltar, är vi Nordens största leverantör av just detta – och är inte rädda för att kalla oss proffs.

Fasadskyltar

Vi har kunskap i när ett företag är i behov av en fasadskylt och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Kontakta oss med dina frågor: sales@holmquistsign.se.

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.