Blique By Nobis

Om projektet

Nobis är en hotell- och restaurangkoncern som driver Operakällaren, Café Opera, Stallmästaregården och Nobis Hotell – varav ett av det nya hotellen är Blique by Nobis.

Blique by Nobis öppnade under våren 2019, och ligger mittemellan Vasastan och nya Hagastaden, som är på stadig uppgång. Hotellet erbjuder ett fantastiskt läge i Stockholm innerstad, och dess förhoppning är att det skall ”bli en social samlingsplats för kreativa möten och händelser”. Restaurang Arc, som ligger på elfte våningen och innehar en storslagen utsikt över staden, blev under våren dessutom utsedd till en av världens tio bästa takbarer, av tidskriften Forbes.

Blique by Nobis representerar ett modernt hotell, där design och arkitektur smälter samman, och sticker ut med hjälp av olika konstnärliga yttringar.

Holmquistsign har haft den stora äran att tillverka samtliga skyltar till hotellet, allt från rumsnummerskyltar, hänvisningsskyltar, ljusskyltar och utrymningsplaner. Nedan följer slutresultatet!

Mer information.

Hotellskyltar

Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Holmquistsign arbetar med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar.

Vi har kunskap i när ett företag är i behov av en fasadskylt och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Har du frågor om dessa skyltar, prisförslag på skyltar eller är du intresserad av att beställa skyltar i Stockholm? Hör av dig till sales@holmquistsign.se

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.