Ciccio’s

Om projektet

På Nybrogatan i centrala Stockholm ligger den amerikansk-italienska restaurangen Ciccio’s. Den är en del av Gruppo Italiano, som även har andra populära italienska restauranger i Stockholm. Holmquistsign har tillverkat kopparskyltarna till den uppskattade restaurangen – och så här ser resultatet ut:

Mer information

Kopparskyltar ger finess

Ett talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: ”Syns du inte så finns du inte!” Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet. Det spelar ingen roll vilket mål eller målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och ta plats. Oavsett vilken skylt du är intresserad, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Tycker du också att dessa kopparskyltar är otroligt snygga? Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år – och vi kan hjälpa dig att hitta en optimal lösning. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom hänvisningsskyltar eller graverade skyltar.

Holmquistsign arbetar med material såsom koppar, mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar.

Fasadskylt

Vi har kunskap i när ett företag är i behov av en fasadskylt och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på fasaden, vilka fasadskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Är ni ute efter inomhusskyltar, fasadskyltar, akrylskyltar, kopparskyltar, kontorsskyltar, eller skyltar till hotell eller gallerior i Stockholm eller runt om Sverige? Då kan Holmquistsign hjälpa er. Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar? Kontakta oss med dina frågor: sales@holmquistsign.se

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.