Concepcio By Nobis

Menytavla

Om projektet

Nobis Hospitality Group är en Stockholmsbaserad kedja som driver flera förstklassiga hotell runtom i Sverige, Danmark och numera i Palma, Mallorca.

Concepció by Nobis ligger i en historisk fastighet där Gamla stan möter Santa Catalina. Denna upprättades i mitten av 1500-talet. Hotellet utgör en varm och avslappnad oas både för resenärer och lokalbefolkningen, och erbjuder 31 rum och sviter, en egen restaurang, bar, lounge och utrymmen för möten och andra typer av evenemang. Här blandas Nobis skandinaviska bakgrund med moderna inslag. Bakom hotellets design står svenska och prisbelönta Wingårdhs.

Concepció by Nobis är genomsyrat av kulturarv och definieras av moderna bekvämligheter – inklusive en utomhuspool och ett privat gym. Skyltningen står självklart Holmquistsign för och presenteras här nedan. Holmquistsign är stolta och glada över att få ha tillverkat hotellskyltar till detta nya hotell i Palma!

Mer information.

Hotellskyltar med snabbleverans i Stockholm

Det är viktigt att gästerna ska känna sig välkomna till ditt hotell. Hotellet behöver vara logiskt utformat med tydlig skyltning för att underlätta gästernas vistelse och hjälpa dem att snabbt och enkelt hitta rum, toaletter och andra faciliteter. Det är också viktigt att alla nödutgångar är tydligt markerade och enkla att hitta till. Med andra ord finns det ett stort antal nödvändiga skyltar för hotell. Att bo på hotell ska vara en upplevelse, och hotellskyltar en del av den.

Vi är Nordens största leverantör av skyltar och annan visuell kommunikation till hotell och har under åren tillverkar hotellskyltar av alla dess slag. Har du en idé lovar vi att den går att genomföra oavsett material, omfång och storlek för din hotellskylt. Vi älskar att sätta tänderna i komplexa och unika uppdrag ingen annan lyckats mer förut.

Vi har bland annat varit med vid utvecklingen av Scandics Moby-projekt och till deras skyltning i Stockholm city, Scandic Haymarket och Scandic Continental. Andra hotellkunder vi är oerhört stolta över att ha som referenser är The Downtown Camper by Scandic, Ellery Beach House, Scandic Kodbyen Winery, Hotel i Solna, Miss Clara by Nobis och Blique by Nobis.

Frågor och funderingar? Tveka inte med att kontakta sales@holmquistsign.se 

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.