Directory Signs – Downtown Camper

Om projektet

Mitt i Stockholm, med närhet till absolut allt, öppnade Scandic sitt signaturhotell Downtown Camper för två år sedan. Hotellet är minst sagt ett inspirerande livsstilshotell, och när man kliver in på hotellet får man ta del av events, aktiviteter, kreativitet och gemenskap. De som besöker hotellet, vare sig det är för att bo där, gå på möten eller äta mat, uppmuntras till att gå ut och upptäcka staden de befinner sig i.

Downtown Camper rankas som ett av Sveriges bästa hotell 2019 – och man har även vunnit i kategorin ”Årets Forward – mest innovativa hotell”. Det är med glädje som Holmquistsign tillverkar skyltar till detta hotell, och nu senast gjorde vi en rad hänvisningsskyltar till entréplan samt deras ”Event area”.

Mer information.

Inomhusskyltar

Holmquistsign har kunskap i när företag är i behov av inomhusskyltar och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka inomhusskyltar om är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Är ni ute efter inomhusskyltar, fasadskyltar, akrylskyltar, kontorsskyltar, eller skyltar till hotell eller gallerior i Stockholm eller runt om Sverige? Då kan vi på Holmquistsign hjälpa er. Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar? Kontakta oss gärna: sales@holmquistsign.se

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.