DLA Piper

Om projektet

Mitt i Stockholms city och alldeles intill Sergels Torg finns de nya Sergelhuset, fastigheter och ett stadsutvecklingsprojekt som omfattar tre byggnader om totalt 60 000 kvadratmeter. Huset är beläget längs Malmskillnadsgatan (M-huset), Hamngatan (H-huset) och Sveavägen (S-huset). Sedan tidigare finns ett projekt upplagt under projekt som visar de kontorsskyltar som Holmquistsign gjort till Arena Sergel.

Holmquistsign fick även tillverka kontorsskyltar och ljusskyltar till DLA Piper som finns i byggnaden – en av Sveriges ledande globala affärsjuridiska advokatbyråer.

Mer information.

Om Holmquistsign

På HolmquistSign har vi tillverkat skyltar sedan 1937. Vi har sedan start stått för vår egen produktion av skyltar och andra visuella medel tack vare vår egna fabrik. I vår fabrik har vi full kontroll över hela tillverkningsprocessen vilket  ger oss möjligheten att anpassa konstruktion och design snabbt och enkelt vid behov och önskemål. Vi är experter på alla sorters skyltar som t.ex. AkrylskyltarAluminiumskyltarBronsskyltar, Graverade skyltar, Mässingsskyltar och Ljusskyltar. Kontakta Holmquistsign så skräddarsyr vi en passande lösning för just ditt företag eller verksamhet.

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.

Nästa projekt