Downtown Camper By Scandic

Om projektet

Wanna go camping? I centrala Stockholm, på Brunkebergstorg, har Scandic öppnat ett nytt signaturhotell som riktar sig till ”urbana upptäckare”.

Downtown Camper har promenadavstånd till Stockholm Centralstation, men även till shopping, restauranger, parker och kulturevenemang.

På hotellet finns bland annat restaurang, en relaxavdelning, en liten biograf, en campfire där du kan grilla marshmallows samt rum med pingisbord, sällskapsspel och dylikt. Och viktigast av allt: på Downtown Camper finns alla våra fina hotellskyltar!

Holmquistsign har tillverkat all wayfinding, samt rumsskyltar, ljusskyltar och fasadskyltar. De olika inomhusskyltarna är en blandning av träskyltar, skyltar i cortenstål och ljusskyltar. Den stora fasadskylten är utskuren i cortenstål, med ett tillräckligt djup för att kunna fylla den med växter.

Mer information.

Wayfinding

Det spelar ingen roll vilket mål eller vilken målgrupp du har – vi hjälper ändå kunderna att synas och ta plats. Oavsett vilken skylt du är intresserad av, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Vi är lång erfarenhet av skylttillverkning och till verkar dagligen bl.a. fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Skyltar för alla ändamål

Holmquistsign arbetar dagligen med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl och koppar.

Vi besitter kunskap om när ett företag är i behov av till exempel en fasadskylt och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Har du frågor om dessa skyltar, priser för skyltar eller är du intresserad av att beställa skyltar? Välkommen att höra av dig till sales@holmquistsign.se

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.