Ellery Beach House

Om projektet

Skaparna av populära Steam Hotel i Västerås och Hotel Pigalle i Göteborg, har nyligen öppnat deras senaste satsning: Ellery Beach House. Hotellet ligger beläget längst ut på Elfviks udde på Lidingö i Stockholm. Hotellet är en ”beach resort”, med egen brygga, pooler, restaurang, spaavdelning och närhet till naturen, hav och strand. Hotellet präglas genomgående av cool inredning, design, konst och en känsla av lyx.

Hotellet skriver själva följande: ”Stockholms första Beach Club med inomhus- och utomhuspooler, eldrelax, bastubrygga och solsängar. Det är musiken, drinkarna, maten och aktiviteterna runtomkring som för tankarna till Palm Springs”.

Ellery Beach House slog upp portarna i september 2020, och Holmquistsign har tagit fram skyltarna till hotellet. Skyltarna, bestående av en LED-skylt, rumsnummerskyltar, hänvisningsskyltar, takhängda skyltar, utskurna mässingsbokstäver, fasadskyltar i mässing och en mässingstablå med hissknappar. Mässingsskyltarna passar in perfekt med övrig inredning, och bildar ett perfekt uttryck.

Resultatet följer här nedan!

Mer information.

Hotellskyltar

Holmquistsign har stor kunskap alla typer av hotellskyltning – vad som passar bäst för ett hotell, hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Vi kan också inomhusskyltar, fasadskyltar, akrylskyltar, kontorsskyltar, eller skyltar till hotell eller gallerior i Stockholm eller runt om Sverige? Då kan Holmquistsign hjälpa er. Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar?

Tveka inte att kontakta oss, utan hör av dig till: sales@holmquistsign.se. Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss.

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.