Good To Great Catella Arena

Fasadskylt

Om projektet.

Nu har Catella Arena i Danderyd, Stockholm, invigts. Detta är en sprillans ny tennisanläggning, som tennisakademin Good to Great står bakom, med grundarna och de tidigare tennisproffsen Magnus Norman, Nicklas Kulti och Mikael Tillström.

Tanken med Catella Arena är att den ska bli en av de ledande tennisanläggningarna i världen – där motionärer ska kunna träna bredvid framtidens samt dagens tennisstjärnor.

På tennisanläggningen finns ett antal tennisbanor, padelbanor, en restaurang, butik, ett gym, fitness studio samt en sportklinik.

Ljusskyltar

Till Catella Arena har Holmquistsign stått för all skyltning, vilket innefattar: Ljusskyltar, hänvisningsskyltar, rumsskyltar, fasadskyltar, bollsargar, reklamdraperier och sponsorskyltar.

Nedan ser ni slutresultatet:

Vitlackerade bokstäver

Mer information.

Ljusskyltar får företaget att synas

Holmquistsign har stora kunskaper om när ett företag är i behov av exempelvis en ljusskylt och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka fasadskyltar som fungerar allra bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Har du frågor om dessa skyltar, priser för skyltar eller är du intresserad av att beställa skyltar i Stockholm? Hör av dig till sales@holmquistsign.se så hjälper vi dig!

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.