Hanseatic

Våningsskylt fartyg

Om projektet

Mellan 2018-2021 så levererade vi invändig skyltning till Hapag Lloyd Cruises och deras tre båtar Hanseatic Nature, Hanseatic Inspiration och Hanseatic Spirit. Detta gjordes på uppdrag av det norska skeppsbyggarföretaget Vard Accomodation AS. I arbetet ingick projektering av skyltningens omfattning och innehåll, teknisk konsultation kring utförande och material, uppritning av skyltar, tillverkning och installation av skyltar.

Leveransen innefattade LED-belysta bokstäver, friliggande hänvisningstext, 3D-frästa texter, lasergraverade brickor för personal, utrymningsplaner, laminatskyltar och skyltar i glas. Båtarna seglar idag jorden runt i olika rutter. Vi tackar för förtroendet!

Läs mer om Hapag Lloyd Cruises.

3D-frästa bokstäver

Mer information.

Skyltar till kryssningsfartyg

När man tillverkar skyltar till kryssningsfartyg handlar det om ett stort antal kvadratmeter att täcka ett antal våningar att hålla koll på. Skyltar på kryssningsfartyg – framför allt vad gäller skyltningen av nödutgångar och annan nödvändig information är oerhört viktig och innebär stor hjälp när alla passagerare skall hitta rätt.

Holmquistsign kan tillverka skyltar för kryssningsfartyg, både för mindre eller större fartyg. Dessa skyltar skräddarsys efter de behov som finns och massproduceras. Vi kan även ta fram skyltar som är enkelt kan bytas ut, då vi förstår att förändring kommer mer ofta än sällan. Det kan handla om att ta fram ramar, vars innehåll sedan är enkelt att byta ut och förändra.

Bra att veta innan du beställer skyltar till kryssningsfartyg

Kryssningsfartyg skyltar
För att skapa omfattande och tydlig kommunikation, med en skyltdesign som passar för ett kryssningsfartygs specifika utrymmen, är våra produkter och skyltar utformade och framarbetade på ett sådant vis att det innebär en bättre upplevelse för samtliga. Vi kan hjälpa till med aluminiumskyltar, akrylskyltar, ljusskyltar – vilket behov du än har,  så kan vi hjälpa dig med det.

Anpassade kryssningsskyltar
Våra skyltar för kryssningsfartyg är elegant designade, tekniskt avancerade och vi erbjuder en mängd olika skyltlösningar som kan skapas enbart för att matcha just ditt projekt. Vad gäller material, färger, storlekar och utföranden för ett kryssningsfartygs skyltar finns det inga begränsningar – bara oändligt med möjligheter.

Behöver ni skyltar för kryssningsfartyg? Kontakta oss på Holmquistsign sales@holmquistsign.se.

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.