Haymarket

Om projektet

I det anrika PUB-huset på Hötorget i Stockholm ligger numera Haymarket – hotellkedjan Scandics allra finaste och största flaggskepp. I närheten av hotellet ligger torghandel, biografer, tunnelbanestationer och shopping.

Hotellet är en mycket speciell plats med många historier. Den berömda byggnaden från 1920-talet bjuder in till en resa från the roaring twenties till 2000-talet. Här kan gäster och besökare inspireras av de vackra historiska miljöerna och komma förbi för att äta i restaurangen Paul’s, fika på Gretas eller ta en drink i cocktailbaren Americain.

Hotellskyltar

Holmquistsign tillverkade samtliga hotellskyltar till Haymarket, vilket handlar om fasadskyltar, rumsskyltar, wayfinding, konst, hisskyltar samt skyltar till restaurangerna och folierade olika glaspartier.

Resultatet blev fantastiskt fint och följer här nedan.

Är ni intresserade av hotellskyltar och inomhusskyltar i Stockholm? Kontakta oss.

Mer information.

Skyltexperter sedan 1937

Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Holmquistsign arbetar med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl etc..

Inomhusskyltar

Vi har kunskap i när ett företag är i behov av inomhusskyltar och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka inomhusskyltar om är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Är ni ute efter inomhusskyltar, fasadskyltar, akrylskyltar, kontorsskyltar, eller skyltar till hotell eller gallerior i Stockholm eller runt om Sverige? Då kan Holmquistsign hjälpa er. Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss, utan hör av dig till: sales@holmquistsign.se

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.