Hobo Hotel

Om projektet

2017 slog Hobo Hotel upp dörrarna på ”nya” Brunkebergstorg i Stockholm. Hotellet är ett helt nytt designhotell med 201 rum, som även har två våningar med restaurang, barer, café och en scen. Hobo Hotel är en del av hotellkedjan Nordic Choices satsning vid Brunkebergstorg, där även At Six och Tak har öppnat – även det skyltar som Holmquistsign har tillverkat.

Till Hobo har Holmquistsign tillverkat printad glaskonst till restaurangen och all hänvisningsskyltar, vilket innebär samtliga hänvisningsskyltar och rumsskyltar.

Alla hotellskyltar består dels av av printade aluminiumskyltar, dels av utskuren akryl där vi har använt oss av lasergravyr.

Akrylskyltarna har limmats på taklampor, som fungerar som rumsskyltar och ljusskyltar i ett.

Mer information.

Hotellskyltar

Vi har kunskap om vilken typ av hotellskyltning som passar bäst för ett hotell, hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Är ni ute efter inomhusskyltar, fasadskyltar, akrylskyltar, kontorsskyltar, eller skyltar till hotell eller gallerior i Stockholm eller runt om Sverige? Då kan Holmquistsign hjälpa er. Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss, utan hör av dig till: sales@holmquistsign.se

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.