Hotel Frantz

3D-frästa bokstäver, hotell

Om projektet

Hotel Frantz är ett vackert boutiquehotell på Södermalm i Stockholm, närmare bestämt beläget precis vid Slussen.

Hotellet, som är familjeägt, ligger i en byggnad som är från år 1647 – så man kan ju säga att hotellets lokaler bär på en hel del historia. Namnet är hämtat från skräddarmästare Frantz Bock – mannen som såg till att byggnaden restes.

Förutom att erbjuda en rad olika rum, i diverse storlekar och med personliga detaljer, finns det restaurang och bar på hotell Frantz. Holmquistsign är superstolta över att vi har fått skapa och producera skyltarna till detta charmiga – och väldigt snygga – hotell. Nedan presenteras bland annat rumsskyltar, hänvisningsskyltar, nyckelhållare, ”städskyltar”, en ljusskylt och menyhållare. Resultatet blev riktigt bra!

Utanför fantastiska Hotel Frantz sitter en LED-belyst menytavla i mässing, vilken dessutom har en inbyggd talsyntes.

Mer information

Om Holmquistsign

Vi på HolmquistSign har tillverkat skyltar sedan 1937. Vi har egen produktion av skyltar för bästa resultat och trygga processer. Vi har full kontroll över hela tillverkningsprocessen vilket ger oss möjligheten att anpassa konstruktion och design snabbt och enkelt vid behov och önskemål.

Vi är experter på alla sorters skyltar som t.ex. Akrylskyltar, Aluminiumskyltar, Bronsskyltar, Graverade skyltar, Mässingsskyltar och Ljusskyltar.

Kontakta Holmquistsign så skräddarsyr vi en passande lösning för just ditt företag eller verksamhet.

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.