Hotel Norge i Bergen – Mässingsskyltar

Mässingsbokstäver

Om projektet

Bergens Hotel Norge öppnade för första gången 1885. Sedan dess har det blivit ikoniskt och ett av Bergens mest berömda hotell. Det ligger mitt i staden och gäster samt besökare har nära till allt som Bergen har att erbjuda.

Den 29 juni 2018 skedde en nyöppning av hotellet efter en totalrenovering. Hotel Norge, som är en del av Scandic, är nu en modern och levande mötesplats där invånare och internationella gäster i Bergens kan mötas på en helt unik plats.

Inför nyöppningen fick Holmquistsign i uppdrag att tillverka hotellets nya skyltar: nämligen mässingsskyltar. Bilderna är tagna när hotellet ännu inte är färdigt (samt med en mobilkamera) – men ger ändå en känsla av platsen.

Mässingsskyltar

Hotel Norge kommer att ha 415 nya och eleganta hotellrum med nordisk design och fönster som sträcker sig från golv till tak. På hotellet finns 14  juniorsviter, 2 mastersviter och 1 presidentsvit som är 60 kvm stor. Samtliga sviter har terrass och erbjuder en fantastisk utsikt över Bergen.

Hotell Norge fortsätter i och med nyrenoveringen att hålla hög kvalitet och standard, och erbjuder gästerna modern och vacker design. På hotellet finns även tre våningar med barer och restauranger.

Holmquistsigns skyltar är gjorda i mässing och kommer antingen som hela skyltar eller utskurna bokstäver.

Mer information.

Hotellskyltar

Vi är experter på hotellskyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar även dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Har du frågor om dessa skyltar, priser för skyltar eller är du intresserad av att beställa skyltar, kontakta oss: sales@holmquistsign.se

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.