Hotell Giò

Om projektet

I början av april 2020 slog Hotell Giò upp portarna. Det nyöppnade hotellet ligger i den snabbt växande stadsdelen Solna i Stockholm, och enligt hotellet själv är det som att ”komma hem till en stor, varm och glad familj”.

På hotellet finns 180 rum och kök – och det stora och otroligt snygga vardagsrummet, som bjuder in till intima livespelningar, jobb, häng med vänner och annat mingel. Så fort man kliver in på Giò slås man av den fantastiska inredningen, som är inspirerad av 50-talets Italien. Giò tillhandahåller dessutom ett riktigt bra gym, samt Mama Giò – en bar och restaurang som serverar italiensk mat och dryck.

Holmquistsign har tillverkat de invändiga skyltarna till hotellet, och vi är supernöjda med slutresultatet. Nedan följer exempel på en salig blandning av wayfinding.

Mer information

Hotellskyltar

Vi på Holmquistsign har stor kunskap om vilken typ av hotellskyltar som passar bäst för ett hotell, hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Är ni ute efter inomhusskyltar, fasadskyltar, akrylskyltar, kontorsskyltar, eller skyltar till hotell eller gallerior i Stockholm eller runt om Sverige? Då kan Holmquistsign hjälpa er. Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss, utan hör av dig till: sales@holmquistsign.se

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss – ingen fråga är för stor eller komplicerad. Vi tillverkar fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar, kontorsskyltar och mycket mer.

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.