Italiano Ristorante

Om projektet

Nyrenoverade Italiano Ristorante på Nybrogatan 12 i Stockholm har äntligen öppnat igen. Här vi fick äran att leverera all inredningsskyltning samt fasadskyltning. Speciellt stolta är vi över 3D-skylten ”Never ending love” i samarbete med 25 AH Design. Vi tillverkade även en vacker neonskylt där texten är spegelvänd och texten blir rätt när man tittar i spegeln på toaletten!

Vi tillverkade och monterade fasadskyltar, menyskåp, spegelskylt och en bardekoration.

Både vi kunden blev mycket nöjda med slutresultatet.

Infinity-skylt.

Mer information.

Skyltar till restaurang

När man tillverkar skyltar till restauranger och caféer handlar det om att få ett sammanhang och följa lokalens känsla som man vill förmedla.

Holmquistsign kan tillverka skyltar som vi skräddarsyr efter de behov som finns. Vi kan även ta fram skyltar som är enkelt kan bytas ut, då vi förstår att förändring kommer mer ofta än sällan. Det kan handla om att ta fram ramar, vars innehåll sedan är enkelt att byta ut och förändra

Vi kan hjälpa till med alla sorters skyltar, som till exempel aluminiumskyltar, neonskyltar, ljusskyltar.

Anpassade skyltar
Våra skyltar kan kan  vara enkla eller elegant designade eller tekniskt avancerade och vi erbjuder en mängd olika skyltlösningar som kan skapas enbart för att matcha ditt projekt. Vad gäller material, färger, storlekar och utföranden finns det inga begränsningar.

Behöver ni nya skyltar? Kontakta oss: sales@holmquistsign.se.

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.