Klara Strand

Om projektet

Klara Strand är en unik mötesplats, med Stockholms mest attraktiva läge, beläget på Klarabergsviadukten 90 mitt i city. På 34 000 kvm finns kontorsytor, företagsbostäder, konferensanläggning och butiker samt caféer.

Klara Strand har nyligen genomgått en stor renovering, och blivit ”Nya Klara Strand”. Här har ett multifunktionellt kvarter skapats. Mot Klarabergsviaduktens huvudentré finns numera en bazaar med kommersiellt innehåll; foajé samt ett café och flexibla ytor i ett stort sammanhängande rum. Solljuset filtreras genom perforerade metallytor som också finns representerade i hela interiörens nya karaktär. Väggar kläs in med samma perforerade metall som på fasaden och ett nytt genomtänkt koncept för fastighetens skyltning sker genom möblering och digitala skärmar.

Holmquistsign fick, via JMW Bygg, förfrågan om att skylta fastigheten, med bland annat digitala skärmar, plåtar, LED-skyltar, hänvisningsskyltar och kontorsskyltar. Detta var ett väldigt stort projekt, som vi är väldigt nöjda med.

Har du frågor gällande skyltningen, val av material eller dylikt, vänligen kontakta: info@holmquistsign.se

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.