Kulturhuset Stadsteatern

Om projektet

Kulturhuset ligger vid sidan av Sergels torg i Stockholm, och invigdes 1974. Det har ett synnerligen högt kulturhistoriskt värde – och det innebär att det inte får förvanskas. Sedan 2013 drivs det under namnet Kulturhuset Stadsteatern. Här huserar Stockholms stadsteater, gallerier, ett ungdomscafé, ett bibliotek, ett nytt besökscenter samt flera restauranger och caféer.

Under 2019 påbörjades en stor renovering av Kulturhuset Stadsteatern – och ett och halvt år senare är denna nu slutförd. Arkitekten bakom Kulturhuset, Peter Celsing, hade visionen ”Ett Stockholmarnas vardagsrum”. De orden lever platsen upp till än mer i dag – detta är ett hus som ska vara öppet och tillgängligt för alla.

Holmquistsign har tagit fram de nya skyltarna till Kulturhuset Stadsteatern, och vi är superstolta över resultatet. Bland de skyltar som tillverkats finns: Bildskärmar i oxiderad mässing, LED-skyltar, utskurna bokstäver i oxiderad mässing, printade takskyltar i oxiderad mässing och folie på glaspartier.

Stockholm stad skriver själva följande: En ny invändig skyltning skapar ett enhetligt och mer harmoniskt intryck, samtidigt som den också underlättar för besökare att hitta i huset”. Skyltningen går hand i hand med resten av renoveringen, och skapar ett otroligt snyggt uttryck.  

Mer information.

Ljusskyltar

Ljusskyltar används av företag och organisationer för att informera eller visa upp sitt eget varumärke och locka kunder. Ofta i form av en ljusskylt med text och företagslogotyp. “Syns du inte, så finns du inte!” – så enkelt är det.

Med Holmquistsigns ljusskyltar i Stockholm kan du stärka och synliggöra ditt varumärke och sticka ut bland mängden. Kontakta oss för att beställa skräddarsydda ljusskyltar idag – Kontakta oss: sales@holmquistsign.se.

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.