Lyle & Scott

Ljusskylt

Om projektet

Den skotska klädbutiken Lyle & Scott öppnade nyligen en butik i Westfield Mall of Scandinavia – och Holmquistsign hade den stora äran att tillverka LED-skyltar samt de utskurna bokstäverna i stål. Vi stod även för montaget av skyltarna.

Ljusskylt

Mer information.

Ljusskyltar

Ljusskyltar är ett mycket populärt skyltval nuförtiden – då det sticker ut, är snyggt samt fångar kundernas uppmärksamhet.

Det finns många olika varianter av ljusskyltar, vare sig det gäller vilken typ av front man vill använda, formen på ljusskylten och vilken färg som uppskattas.

De flesta ljusskyltar presenteras antingen med hjälp av en ljuslåda eller med fristående bokstäver. Variationen av dessa skyltar är många och de kan även monteras på många olika sätt – vilket således innebär att varje skyltlösning blir helt unik.

Holmquistsign kan hjälpa er att hitta en helhetslösning för ljusskyltar, utformad utifrån era önskemål.

Skyltar

Vi har stor expertis av tillverkning av alla sorters skyltar och har över 80 års erfarenhet. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, inomhusskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Holmquistsign arbetar med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar.

Vi har kunskap i när ett företag är i behov av en fasadskylt och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Har du frågor om dessa skyltar, priser för skyltar eller är du intresserad av att beställa skyltar i Stockholm är du varmt välkommen att kontakta: sales@holmquistsign.se.

Nästa projekt