Näsby Slottspark

Om projektet

20 minuter norr om Stockholm finns Näsby Slottspark – där en lång allé leder besökaren fram till ett slott med gröna omgivningar, en stor äppelträdgård och havet som ligger alldeles intill. Näsby Slott ligger vid viken i fjärden Stora Värtan, och här växer just i detta nu Näsby Slottspark fram. I området finns butiker, förskolor, båtklubbar, idrottshall och en bollplan.

Precis intill slottet byggs 350 moderna bostäder i parhus och lägenheter, och till dessa har Holmquistsign tagit fram fasadsiffrorporttavlor och tidningshållare.

Sedan tidigare har Holmquistsign tillverkat wayfinding i form av hänvisningsskyltar till slottsparken, vars utföranhttps://holmquistsign.se/hanvisningsskyltar-wayfindingde går hand i hand med omgivningen.

Mer information.

Hotellskyltar

Vi har kunskap om vilken typ av hotellskyltning som passar bäst för ett hotell, hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Är ni ute efter inomhusskyltar, fasadskyltar, akrylskyltar, kontorsskyltar, eller skyltar till hotell eller gallerior i Stockholm eller runt om Sverige? Då kan Holmquistsign hjälpa er. Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss, utan hör av dig till: sales@holmquistsign.se

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss – ingen fråga är för stor eller komplicerad. Vi tillverkar fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar, kontorsskyltar och mycket mer.

Frågor om hotellskyltar? Maila: sales@holmquistsign.se

Nästa projekt