Nationalmuseum

Foliering av glasparti

Om projektet

Sveriges största konst- och designmuseum öppnades åter efter en fem och ett halvt år lång och omfattande renovering. I oktober 2018 slog Nationalmuseum upp portarna för att ta emot besökare – och har sedan nyöppningen slagit sitt besöksrekord.

Nationalmuseum, som ryms i en helt fantastisk byggnad på Skeppsholmen i Stockholm, är en statlig myndighet som har som uppgift att främja konsten. Till museets samlingar hör bland annat: konsthantverk, design, skulptur, teckningar, måleri i alla dess storlekar och porträttfotografier. På plats finns cirka 5 000 föremål, av de 700 000 föremål från samlingarna – från 1500-talet och fram till nutid, som besökaren får ta del av i oerhört vackra lokaler.

Graverade skyltar

I museet finns dessutom Holmquistsigns skyltar – som går hand i hand med inredning, design och de färger som byggnaden har. Vi blev minst sagt väldigt nöjda med slutresultatet, som består av: Informationspyloner, foliering, gördelskyltar, fristående 3D-fräst text, pelarskylt med hyllor i glas, graverade och färgfyllda skyltar och digitalt inkapslade skyltar.

Det är en blandning av hänvisningsskyltar, hisskyltar, graverade skyltar, logoskyltar, mässingsskyltar, träskyltar som samtliga smälter bra in i Nationalmuseums fantastiska miljö.

Mer information.

Fasadskylt

Vi har kunskaper av skyltar av alla slag, utseende, material, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på fasaden, vilka fasadskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Är ni ute efter inomhusskyltar, fasadskyltar, akrylskyltar, kopparskyltar, kontorsskyltar, eller skyltar till hotell eller gallerior i Stockholm eller runt om Sverige? Då kan Holmquistsign hjälpa er. Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss, utan hör av dig till: sales@holmquistsign.se

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.