Nofo Hotel

Om projektet

I en av Södermalms och Stockholms finaste delar och inrymt i ett hus som är kulturminnesmärkt, ligger fantastiska NOFO Hotel. Byggnaden som hotellet ligger i är på många sätt speciell, och byggdes redan år 1780. Huset skulle då vara en anläggning för ett bryggeri, men på övervåningen till detta byggdes bostäder åt arbetarna.

År 1812 köpte Stockholm Stad fastigheten, och år 1834 fick den användas som ett tillfälligt sjukhus då koleraepidemin bröt ut. 40 år senare – när många började att flytta till huvudstaden – inrättades nödbostäder i huset.

Cirka 100 år senare användes fastigheten för första gången som hotell, då Colombus Hotell slog upp portarna. År 2014 blev detta i stället NOFO Hotel – som nu har renoverats och genomgått en otrolig förvandling. Hotellet erbjuder ett stort antal rum, en vinbar, restaurang och en väldigt mysig innegård. Varje våningsplan är unikt, och bjuder bland annat på inredning och inspiration från Moulin Rouge, London och 50-talet.

Holmquistsign fick vara med och vara en del av denna förvandling, och vi tillverkade ett antal av hotellets skyltar, vilka du kan ta del av nedan:

Mässingsbokstäver

Mer information.

Mässingsskyltar

Ett talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: Syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet. Det spelar ingen roll vilket mål eller målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och ta plats. Oavsett vilken skylt du är intresserad, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Holmquistsign arbetar med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar. Mässing är ett väldigt populärt val, då mässingsskyltar signalerar exklusivitet och är ett väldigt klassiskt material.

Hotellskyltar

Vi har kunskap om vilken typ av hotellskyltning som passar bäst för ett hotell, hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Är ni ute efter inomhusskyltar, fasadskyltar, akrylskyltar, kontorsskyltar, eller skyltar till hotell eller gallerior i Stockholm eller runt om Sverige? Då kan Holmquistsign hjälpa er. Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss, utan hör av dig till: sales@holmquistsign.se

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss – ingen fråga är för stor eller komplicerad. Vi tillverkar fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar, kontorsskyltar och mycket mer.

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.