Northmill Bank

Kontorsskylt

Om projektet

Holmquistsign har tillsammans med Immi Design varit med och tagit fram skyltarna till Northmill Banks nya kontorslokal i Stockholm. Northmill Bank är en svensk bank som grundades 2006 i Stockholm, med målet att med hjälp av ny teknik förbättra människors privatekonomi. Det 1600 m² stora kontoret är genomsyrat av moderna ytor, med snygg och funktionell inredning, som både är lekfull och kreativ.

Holmquistsign har tillverkat de stilrena konstorsskyltarna, och resultatet blev väldigt snyggt.

Kontorsskylt

Mer information.

Ljusskyltar

Ljusskyltar är finner man överallt på och företag och organisationer fortsätter att välja ljusskyltar för att annonsera, informera och synas ett sätt som sticker ut. En av de stora fördelarna med LED-skyltar är deras ljusstyrka, vilket gör att de kan användas utomhus, och bistår med information oavsett timme på dygnet. Det är en klar fördel med ljusskyltar: De fungerar väldigt väl i alla miljöer, och kan exempelvis ses även i direkt motljus.

Ljusskyltar har länge använts av olika företag inom en rad branscher för att locka kunder samt visa upp sitt eget varumärke. Du kan erbjuda de bästa tjänsterna i världen, men om du inte vet hur man annonserar effektivt kommer du oundvikligen att halka efter dina konkurrenter. Ljusskyltar i Stockholm kommer att stärka och synliggöra varumärket.

Kontakta oss så kan vi hjälpa er att ta fram rätt ljusskyltar för er fastighet eller butik!

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.