Octapharma

Om projektet

På uppdrag av designbyrån The Kitchen har vi tillverkat all invändig skyltning till Octapharma och deras nya huvudkontor i Sverige, vilket ligger i Hornsberg i Stockholm. Octapharma är ett läkemedelsföretag som finns runtom i Europa, med huvudkontoret i Schweiz.

Temat för dessa skyltar har varit kopparplåt som har tagit sig en rad olika uttryck. Vi har gjort stora bockade kopparsiffror till hänvisning, mindre utskurna kopparsymboler som hänvisar till rum och toaletter, små rumsnummerskyltar i gravyrlaminat samt diverse bockade koppartavlor till hissarna i byggnaden. Utöver koppar har vi använt oss av material som mässing, rostfritt stål och aluminium.

Skyltarna tillhörande restaurangen Bistro Bryggeriet som finns i byggnaden är tillverkade av aluminium som sedan har lackerats. Vi har dessutom gjort ett nästan 2 meter högt ”B” i svetsad rörkonstruktion till restaurangen. Förutom skyltarna till Bistro Bryggeriet har vi gjort öletiketter och kontrastmarkeringar på glas.

Sammanlagt rör det sig om drygt 200 skyltar som våra montörer har satt upp.

Foto: Nicke Jacobsson

Mer information

Mässingsskylt

Ett talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: Syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet. Det spelar ingen roll vilket mål eller målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och ta plats. Oavsett vilken skylt du är intresserad, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Tycker du också att dessa mässingsskyltar är otroligt snygga? Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år – och vi kan hjälpa dig att hitta en optimal lösning. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss, utan hör av dig till: sales@holmquistsign.se

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.