Origo

Ljusskylt

Om projektet

Mellan Solna och Sundbyberg i Stockholm ligger det nyöppnade och moderna kontorslandskapet, Origo, som Humlegården Fastigheter står bakom. Här kan företag hyra kontorsplatser, och ta del av moderna kontorslokaler, en lounge, takterass, bistro och mycket mer.

Holmquistsign fick uppdraget att ta fram skyltprogrammet till de nya kontorslokalerna, och gjorde detta med glädje. Vi har producerat olika typer av ljusskyltar, hänvisningsskyltar, foliering till glaspartier, 3D-frästa bokstäver, vägghängda skyltar och flaggskyltar. Slutresultatet blev mycket bra!

Kopparskylt

Mer information.

Kontorsskyltar i Stockholm

Kontorsskyltar spelar en viktig roll i utformningen av ett effektivt och logiskt kontor. Tydliga kontorsskyltar placerade på rätt ställen hjälper anställda och besökare att navigera sig genom kontoret såväl som informera dem om vem och vad som finns var på kontoret. Kontorsskyltar går att variera i all oändlighet, och således är val av material, färger och storlekar helt upp till dig som kund. Vi hjälper dig självklart om så önskas.

Vad för typer av kontorsskyltar behöver man?

För att skapa ett kontor som är enkelt att navigerar sig inom och ta del av användbar information behöver du undersöka behovet av din arbetsplats. Kontorsskyltar går att designa precis så personliga och livliga som du vill för att reflektera ditt företags identitet. Med vår stora erfarenhet och kunskap av alla typer av skyltar kan vi, tillsammans med dig som kund, hitta en skyltlösning och snabbt ta fram ett eller flera prover så att du kan se exempel och möjligheter för din kontorsskyltning.

Är du intresserad av kontorsskyltar? Kontakta oss på: sales@holmquistsign.se