Östermalms saluhall

Om projektet

Östermalms saluhall invigdes 1888 och har således kunnat erbjuda stockholmarna delikatesser och nya smaker i över 130 års tid.

Stockholms stad, som köpte Östermalms saluhall 1914, har de senaste fyra åren renoverat och på olika sätt utvecklat saluhallen. Nuförtiden är det än mer enkelt att hävda att det är en av världens främsta platser för nya matupplevelser och inköp av de allra finaste av råvaror. 

Fyra år av renovering ledde slutligen till en nyöppning av saluhallen, den 5 mars 2020. Den vackra tegelbyggnaden innehåller numera en handelsplats som är än mer levande, mer hållbar och miljövänlig – och med restauranger som är öppna även kvällstid.

Holmquistsign har producerat samt monterat Östermalms saluhalls nya skyltar – och är otroligt stolta över att vi fått vara med på denna resa.

Här nedan ser du ett antal av de skyltar vi gjort till den nya saluhallen:

Mer information

Holmquistsign – skyltar sedan 1937

På HolmquistSign har vi tillverkat skyltar sedan 1937. I vår egna fabrik har vi full kontroll över hela tillverkningsprocessen vilket ger oss möjligheten att anpassa konstruktion och design snabbt och enkelt vid behov och önskemål. Vi är experter på alla sorters skyltar som t.ex. Akrylskyltar, Aluminiumskyltar, Bronsskyltar, Graverade skyltar, Mässingsskyltar och Ljusskyltar. Kontakta Holmquistsign så skräddarsyr vi en passande lösning för just ditt företag eller verksamhet.

Kontakta oss

Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss, utan hör av dig till: sales@holmquistsign.se

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.