Pk-huset – Ljusskyltar

Om projektet

Till den välkända gallerian PK-huset, som ligger i samma hus som Nordiska Kompaniet i Stockholm, tillverkade Holmquistsign ljusskyltar, lamelltavlor och logoskyltar. Detta gjorde vi i ett samarbete med arkitektbyrån Wester + Elsner.

I PK-huset, som ligger mitt i Stockholms modemecka, finns en hel del svenska och internationella varumärken, exklusiva accessoarer, skönhetsprodukter och mycket mer. Bland annat Acne Studios – till vilka Holmquistsign har tillverkat tidigare tillverkar 3D-utskurna butiksskyltar.

Dessa ljusskyltar är anpassade för både inomhus- och utomhusbruk. Ljusskyltarna är klädda i rå mässing, vilket ger en mer rustik känsla.

Skyltarna är invändigt belysta med LED, och lamellsystemet är utbytbart.

Mer information.

Ljusskyltar

Ett talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: Syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär att företaget effektivt gör reklam för sin verksamhet.

Oavsett ditt behov – vi hjälper dig att synas och ta plats, vilket våra ljusskyltar för PK-huset visar. Oavsett vilken skylt du är intresserad, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta. Vi tillverkar ljusskyltar, fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Har du frågor till oss om skyltar? Kontakta oss på: sales@holmquistsign.se

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.