Release CO

Ljusskylt

Om projektet

Holmquistsign har tidigare gjort skyltar till Release CO:s butik på Humlegårdsgatan, men har nu även tagit fram ljusskyltar och flaggskyltar till den nya butiken i Gallerian, Stockholm. Release CO ör en modern hälsoklinik specialiserad på intravenös och intramuskulär vitaminterapi. Release CO har även öppnat upp en butik på Tulegatan i Stockholm, och kommer snart att öppna sina första butiker i Norge och Danmark.

Ljusskyltarna och flaggskylten till butiken i Gallerian går hand i hand med butikens övriga design och bildar en riktigt snygg helhet.

Mer information

En butiksskylt får butiken att synas

Vi är Nordens största leverantör till butiker och gallerior och har under åren gjort butiksskyltar av alla dess slag, samt sett utvecklingen och möjligheterna som finns. Har du en idé lovar vi att den går att genomföra, vilket material, omfång eller i vilken storlek det än må gälla.

Vi utvecklar konceptet för er butiksskylt

Butiksskyltning handlar om att utveckla det koncept och uttryck som passar just Er butik. En butiksskylt ska gå hand i hand med design och känsla. Vi kan butiksskyltar!

Behöver du hjälp med val av butiksskylt? Kontakta oss på: sales@holmquistsign.se

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.