Scandic Falkoner

Om projektet

Köpenhamns Scandic Falkoner är hotellet för den vars hjärta slår för kultur, scenkonst och sann stjärnglans. Hotellet ligger i stadsdelen Frederiksberg, som kryllar av caféer, shoppingstråk, restauranger och mysiga gator och kvarter.

Hotellet renoverades för några år sedan – och i samband med det tillverkade Holmquistisign hotellets nya skyltar: Konst, ljusskyltar, hänvisningsskyltar och rumsskyltar. Renoveringen skedde med syfte att lyfta fram områdets historia av teater – och detta genomsyrar hela hotellet, och skyltningen har anpassats efter just detta. På hotellet finns bankettsalar, vin- och cocktailbar, mötesrum och en restaurang. Scandic Falkoner är med sitt unika läge i Frederiksberg ett svårslaget hotell i Köpenhamn.

Mer information.

Hotellskyltar som sticker ut

Vi har enorm kunskap om vilken typ av hotellskyltning som passar bäst för ett hotell, hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på just ditt hotell, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Är ni ute efter inomhusskyltar, fasadskyltar, akrylskyltar, kontorsskyltar – då kan Holmquistsign hjälpa er. Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss, utan hör av dig till: sales@holmquistsign.se

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.