Scandic Kødbyen

Ljusskylt

Om projektet

Vill du bo på ett modernt hotell som ligger vägg i vägg med Köpenhamns alldeles egna meatpacking district? Då är Scandic Kødbyen rätt val. Hotellet har getts sin specifika design för att på bästa sätt passa in i konstnärliga och hippa miljö som Kødbyen betecknar. Området är – föga förvånande – väldigt populärt av ett antal anledningar, men bland annat för de matupplevelser som finns att hitta runt varje hörn – och hotellets egna restaurang MØR är en populär destination för just detta ändamål.

Holmquistsign har tillverkat skyltarna till Scandic Kødbyen: Konst, hänvisningsskyltar, ljusskyltar, neonskyltar, signage stands, infoskyltar, mötesrumsskyltar med mera. Skyltarna smälter in perfekt i hotellets övriga design och uttryck – och är väldigt fina att titta på. Hotellskyltar behöver inte vara det minsta tråkiga, och det visar vi här. Vi är väldigt stolta över att vi fått vara med och ta fram skyltar till Scandic Kødbyen.
Kopparskylt, graverad.

Mer information.

En hotellskylt får ditt hotell att synas

Vi är Nordens största leverantör till hotell och har under åren gjort hotellskyltar av alla dess slag, samt sett utvecklingen och möjligheterna som finns. Har du en idé lovar vi att den går att genomföra, vilket material, omfång eller i vilken storlek det än må gälla. Att bo på hotell ska vara en upplevelse, och hotellskyltar en del av den.

Vi har bland annat varit med vid utvecklingen av Scandics Moby-projekt och till deras nya pjäser i Stockholm city, Scandic Haymarket, Downtown Camper och Scandic Continental. Andra hotellkunder vi är oerhört stolta över att ha som referenser är The Winery Hotel i Solna, Miss Clara by Nobis och Nordic Choice Hotels.

Lås oss utveckla konceptet för er hotellskylt

Segmentet Hotellskyltning handlar om att utveckla det koncept och uttryck som passar just Ert hotell. En hotellskylt ska gå hand i hand med hotellets design och vara så pass snygg och stilren att den uppfattas som en del av inredningen, men ändå ger gästen trygghet att hitta på hotellet. Vi kan hotellskyltar!

Behöver du hjälp med val av hotellskyltar? Kontakta oss på: sales@holmquistsign.se

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.