Oaxen – del 1

3D-frästa bokstäver i mässing monterade på svartlackerad ställning.

Om projektet

I samarbete med designbyrån 25AH har vi tagit fram skyltningen till Restaurang Slipen och Fabrique Oaxen ute på Djurgården i Stockholm. Bageri-skylten är tillverkad av 3D-frästa mässingsbokstäver som monterats på en ställning i svartlackerad aluminium. Gatuprataren består av lackerad aluminium och har graverad text.

Dessa skyltar utgör enbart en del av det som Holmquistsign har producerat i detta projekt, och fler bilder kommer presenteras framöver.

Läs mer om restaurangen och bageriet här”Fabrique Oaxen och alla som besökt Magnus och Agnetas matdestination vid Djurgårdsvarvet kommer även fortsättningsvis att känna igen sig. Oaxen Slip blir kvar som restaurang och kompletteras med en vinbar, en butik med bageri samt ett året runt-kafé. Hotellverksamheten utvecklas med målet att Oaxens klassiska ”hotellbåt” ska erbjuda övernattningar även vintertid. Öppningen av nya Fabrique Oaxen planeras till efter påsk 2023.”

Blålackerad gatupratare med vita, printade bokstäver till restaurang Slipen.

Mer information.

Skyltar

Kontakta Holmquistsign: sales@holmquistsign.se när du behöver skyltar till restauranger, hotell och annan offentlig miljö.

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – svenskt hantverk som levererar.