Smådalarö Gård

Om projektet

Smådalarö Gård Hotell & Spa ligger ute på Dalarö i Stockholms skärgård och ingår i Sabis AB, ett familjeföretag baserat i Stockholm som grundades 1874.

Smådalarö Gård ligger 50 minuter från Stockholm city, och här finner besökaren omedelbar närhet till havet och lantliga omgivningar, tillsammans med ett antal utvalda upplevelser. Hotellet har funnits sedan 2011, men nylanserades under sommaren 2021 – med ambitionen att vara en av Sveriges främsta verksamheter när det kommer till avkoppling samt aktiviteter.

Här finns 118 hotellrum, en spaavdelning, restaurang, padel, tennis, golf och vattensporter. Spa:et är 2000 m2 stort, och behandlingarna är signerade Kerstin Florian.

Till nylanseringen av hotellet fick Holmquistsign i uppgift att ta fram skyltar som skulle gå hand i hand med inredningen och den konst som pryder väggarna. Hotellskyltarna ser du här nedan.

Mer information.

Hotellskyltar

Vi har kunskap om vilken typ av hotellskyltning som passar bäst för ett hotell, hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Är ni ute efter inomhusskyltar, fasadskyltar, akrylskyltar, kontorsskyltar, eller skyltar till hotell eller gallerior i Stockholm eller runt om Sverige? Då kan Holmquistsign hjälpa er. Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss, utan hör av dig till: sales@holmquistsign.se

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss – ingen fråga är för stor eller komplicerad. Vi tillverkar fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar och mycket mer.

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.