Solna United

Om projektet

Solna United, som nyligen slagit upp portarna i Arenastaden alldeles intill Solna station, erbjuder unika kontorsplatser i en byggnad som förser hyresgäster med ett café, restaurang och stora gemensamma ytor, med flera meter högt i tak. Det är arkitektbyrån Tengbom som ligger bakom slutresultatet.

Grundidén med Solna United är att business och gemenskap fritt ska kunna växa fram, och att byggnaden ska bidra med inspiration och motivation. Det är en plats som ska underlätta för möten – vare sig det gäller i lobbyn, i bokningsbara pods eller konferensrum.

Inomhusskyltar

Till Solna United har Holmquistsign tillverkat en rad olika skyltar och skyltlösningar. Vi har dessutom folierat stora glaspartier runt om i byggnaden, med diverse kontrastmarkeringar. Vad gäller inomhusskyltar till kontorsbyggnaden har vi bland annat tagit fram utskurna bokstäver och siffror i mässing, printade glas- och mässingsskyltar och lackerade aluminiumskyltar, som har printats.

Entréskylten, som är en LED-skylt, består av utskuren opal som placerats i mässingsramar. Skylten lyser enbart kvällstid.

Mer information

Kontorsskyltar

Vi har kunskap i när ett företag är i behov av kontorsskyltar och hur dessa bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka skyltar som fungerar bäst på vilka ytor och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Har du frågor om dessa skyltar, priser för skyltar eller är du intresserad av att beställa skyltar i Stockholm? Hör av dig till oss: sales@holmquistsign.se

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.