Täby Centrum – Wayfinding

Om projektet.

Täby Centrum, som ligger i norra Stockholm, är en av Sveriges största gallerior. Här finns 260 butiker, restauranger och kaféer på en yta av 78 000 kvadratmeter – som därmed behöver fullgod skyltning.

Täby Centrums prisade utbud består av en blandning av väldigt kända märken samt mer unika butiker. Dessutom är restaurang- och kaféutbudet brett. Det finns ett antal anledningar till varför det är en populär shoppingdestination för många.

Wayfinding

Holmquistsign har tillverkat ett antal skyltar inom hänvisningsskyltar, såsom ”Hanging signs” och ”Totems” till centrumet, med ett sprillans nytt utseende. Vi har tillverkat skyltar till Täby Centrum tidigare.

Täby Centrum ägs av Unibail-Rodamco, som även äger Nacka Forum, Solna Centrum och Mall of Scandinavia – gallerior vars skyltar vi också har tillverkat.

Mer information.

Om oss på Holmquistsign 

På HolmquistSign har vi tillverkat skyltar för alla tänkbara ändamål sedan 1937. Vi har sedan starten haft egen produktion av skyltar tack vare vår egna fabrik. I vår fabrik har vi full kontroll över hela tillverkningsprocessen vilket ger oss möjligheten att anpassa konstruktion och design snabbt och enkelt vid behov och önskemål.

Holmquistsign är experter på alla sorters skyltar som t.ex. Akrylskyltar, Aluminiumskyltar, Bronsskyltar, Graverade skyltar, Mässingsskyltar och Ljusskyltar.

Kontakta sales@holmquistsign.se så skräddarsyr vi en passande lösning för just ditt företag eller verksamhet.