Tak Stockholm

Om projektet

48 meter över havet på Brunkebergstorg i Stockholm finns Tak – två våningar av restauranger och barer som delar på
1 000 kvadratmeter. Tak har ritats och inretts av den prisbelönta arkitekten Gert Wingårdh.

Resultatet är en nordisk miljö med eleganta och japanska inslag i arkitektur, inredning och känsla, och det hela fulländas av den spektakulära utsikten över Stockholm.

Mässingskyltar

Holmquistsign fick den stora äran att tillverka skyltarna, som ska gå hand i hand med den övriga miljön, vilket vi givetvis gjorde med glädje.

Tak är dessutom en del av Urban Escape Stockholm, där även Nordic Choice-hotellen At Six och Hobo ingår – vars hotellskyltar Holmquistsign har tillverkat.

Skyltarna till At Six kommer i ett antal olika material och visuella uttryck, och mässingsskyltarna består av utskuren mässing, svartlackerat rostfritt stål och svartlackerad akryl.

Mer information.

Skyltar

Vi har kunskap om vilka typer av inomhusskyltar som passar bäst för våra kunder, och hur dessa bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Är ni ute efter fasadskyltar, akrylskyltar, kontorsskyltar, eller skyltar till hotell eller gallerior i Stockholm eller runt om Sverige? Där kan Holmquistsign hjälpa till: sales@holmquistsign.se

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.